Somrig bild utanför solgårdsgatan

FELANMÄLAN

Enklast gjort på mina sidor eller under Hyresgäst/Felanmälan  

Tranemobostäder

Hemma är bäst


AKTUELLT JUST NU

Vad kan du förvänta dig framöver? Här introduceras nytt innehåll som kommer att förklara vad som händer hos oss. Det kan vara färska artiklar, guider, videor och mycket mer, allt utformat för att förse dig med information om ditt boende eller ditt blivande nya hem. För att hålla dig uppdaterad om alla våra senaste förändringar och nyheter, se till att besöka oss regelbundet. Om du följer oss i sociala medier kommer du inte att missa något, eftersom vi också kommer att dela de senaste uppdateringarna där.

Image

Vi på Tranemobostäder är glada att meddela att vi nu har installerat fiber i vårt bostadsbestånd. Detta innebär att våra hyresgäster nu får tillgång till snabbt och stabilt internet. Läs mer om hur ni tecknar tjänsteavtal och när vi kopplar på i ert område. Läs mer...

Image

Rotstigen 1,  Ljungsarp.
I det lilla samhället Ljungsarp finns denna bostad som är del av ett parhus. Den 78 kvadratmeter stora bostaden är belägen i ett lugnt område och erbjuder en praktisk planlösning på ett enda våningsplan. . Läs mer...

Trivselregler - För allas trevnad

Läs om vad som krävs av våra hyresgäster och hur alla ska förhålla sig och sköta reglerna för en bra trivsel i våra bostäder.

Våra projekt

Framtida och pågående

Ta hand om ditt boende - Vad kan jag göra?

Byta säkring, rensa vattenlås? Här kan du se vilken felanmälan du kan utföra själv, och även lite tips och tricks om ditt boende.

Sophantering - Våra hyresgäster sorterar

Att sortera sopor är viktigt för oss och våra hyresgäster. Här kan du få informaton om hur du sorterar rätt

Kontakta oss

Mail, andress, telefon mm

Adress
Tranemobostäder AB
Moavägen 12
514 32 TRANEMO

TranemoB logo neg